REGLAMENT CLÀSSICA PENEDÈS 2019

Inicio / REGLAMENT CLÀSSICA PENEDÈS 2019

REGLAMENT CLÀSSICA PENEDÈS 2019

Article 1. La CLÀSSICA PENEDÈS és una marxa cicloturista (no competitiva), amb bicicleta de carretera, que tindrà lloc a Vilafranca del Penedès el pròxim 9 de juny de 2019, amb sortida i arribada a la Rambla de Francesc. La sortida serà a les 8:30 h, i comptarà amb dues modalitats de circuits el de 123 km (CLÀSSICA PENEDÈS 123) i el de 89 km (CLÀSSICA PENEDÈS 89).

Article 2. Per participar en la prova serà condició necessària tenir mínim 18 anys.

Article 3. És obligatori la utilització del casc (homologat) durant tot el recorregut.

Article 4. Cada participant participa en la prova sota la seva responsabilitat. Estant en condicions físiques, i en estat de forma òptim per realitzar el recorregut seleccionat. Eximint a l’organització, i a qualsevol persona física i/o jurídica vinculada amb la Clàssica Penedès, de qualsevol perjudici, que per motius de salut, poguessin derivar-se de la participació en la Clàssica Penedès, assumint personalment el risc que suposa per la salut l’esforç físic de participar en la Clàssica Penedès.

Article 5. L’organització contractarà dues pòlisses d’assegurança, una d’accidents per tots els participants, i una de responsabilitat civil per l’esdeveniment.

Article 6. La inscripció és personal i intransferible, es realitzarà mitjançant la web de Weevens i suposa l’acceptació del present reglament en la seva totalitat, a risc de ser desqualificat en cas de no fer-ho.

Article 7. El preu per participar serà de 32 euros des del 5 de febrer fins al 4 d’abril. I de 39 euros del 5 d’abril al 31 de maig. En el moment d’omplir el formulari d’inscripció, s’haurà de seleccionar la talla del mallot segons la guia de talles del nostre proveïdor.

Article 8. Es podran realitzar canvis de nom en la inscripció fins al 26 de maig. Aquest tindrà un cost addicional de 10 €, i es podrà realitzar sempre que els dos participants tinguin la mateixa talla de mallot o hi hagi disponibilitat d’estoc.

Article 9. Cada participant, pel simple fet d’inscriure’s, tindrà dret al sorteig de regals que es realitzarà durant la celebració de la marxa.

Article 10. Per la recollida de dorsal serà necessari la presentació del DNI, i es podrà fer del 6 al 8 de juny, de 17.00 a 20.30 a Cicles Sans, Av. Pla del Diable 1 de Vilafranca del
Penedès. O el 9 de juny de les 6.30 a 8.00 a la Zona Esportiva de Vilafranca.
El mallot i la bossa del ciclista s’entregarà en el moment de la recollida del dorsal.

Article 11. Només s’acceptarà canviar la talla del mallot un cop finalitzada la marxa. I sempre que hi hagi disponibilitat d’estoc.

Article 12. El cronometratge es realitzarà mitjançant xip no retornable. Sistema Macsha homologat per la RFEA. Aquest estarà incorporat al dorsal que s’haurà de col·locar amb brides a la part davantera de la bicicleta.

Article 13. El cronometratge, al ser la CLÀSSICA PENEDÈS una marxa no competitiva, servirà com a temps de referència personal per cada participant, i no determinarà cap tipus de classificació. Ni aquesta serà feta pública.

Article 14. En els quilòmetres 34 (Pontons), 52 (Rofes), 70 (Alt de Font-Rubí) i 101 Cal Avi, dels recorreguts hi haurà els avituallaments, amb alimentació sòlida i líquida. Aquests, i els altres serveis disponibles, seran d’ús exclusiu per als participants inscrits a la prova i amb dorsal.

Article 15. El recorregut serà de tràfic obert, sent obligatori per tots els participants respectar la normativa vigent de circulació. Acceptant els riscos que això suposa i eximint a l’organització, i a qualsevol persona física i/o jurídica vinculada amb la Clàssica Penedès, de les responsabilitats derivades de qualsevol accident causat per motius lligats a fets de la circulació o bé per accidents esportius.
Caldrà estar molt atent al pas per trams urbans dels diferents pobles, respectant sempre els passos de vianants.

Article 16. L’organització disposarà de servei d’ambulància.

Article 17. L’organització disposarà de “Cotxe Escombra” per si fos necessari recollir aquells participants que decideixin abandonar la prova.

Article 18. Caldrà ser respectuós amb el recorregut, els altres participants, els veïns de les poblacions i els voluntaris de l’organització. També respectar el medi ambient i no llençar cap deixalla als vorals de la carretera. Als avituallaments hi haurà contenidors per fer-ho.

Article 19. Si per causes de força major l’esdeveniment s’ajorna o se suspèn, l’organització no assumirà cap responsabilitat. I els participants no tindran dret al reemborsament de l’import d’inscripció.

Article 20. Els participants inscrits autoritzen a l’organització a emprar fotografies i/o vídeos de l’esdeveniment, amb la finalitat de promocionar la CLÀSSICA PENEDÈS, i també a cedir la reproducció a diferents mitjans (premsa, webs, xarxes socials, blogs…).