Informació General

CONSULTA EL TEU DORSAL

Consulta el teu dorsal pel recorregut curt.

Consulta el teu dorsal pel recorregut llarg.

RECOLLIDA DE DORSAL

➡️ Per la recollida del dorsal serà necessari la presentació del DNI, i es podrà fer ÚNICAMENT del 8 al 10 de juny, de 17:15 a 20:30, i el 11 de juny de les 6:15 a les 7:45 al Pavelló Firal, Av. Pla de Catalunya núm. 20 de Vilafranca del Penedès.

 

➡️ El mallot i la bossa del ciclista s’entregarà en el moment de la recollida del dorsal.

 

➡️ Qui no pugui recollir-lo personalment pot autoritzar una altra persona amb una còpia del DNI o amb la còpia del comprovant d’inscripció que s’envia per correu en completar la inscripció.

HORA, ESPAI I MAPA

La CLÀSSICA PENEDÈS és una marxa cicloturista (no competitiva), amb bicicleta de carretera, que tindrà lloc a Vilafranca del Penedès el pròxim 11 de juny de 2023, amb sortida i arribada a l’Avinguda Catalunya núm. 20, davant del Pavelló Firal.

 

La sortida serà a les 8:00 h, i comptarà amb dues modalitats de circuits, la de 123 km (CLÀSSICA PENEDÈS 123) i el de 83 km (CLÀSSICA PENEDÈS 83).

 

Nou espai al Pavelló Firal.

La sortida i arribada es desplaça al Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès.

 

Aquest canvi significarà una millora en molts aspectes i en serveis al ciclista, ja que sumarem un nou espai amb vestidors, lavabos i dutxes, i unificant la zona de recovery, i de recollida de dorsals en un mateix equipament, i d’aquesta forma optimitzar la recollida de dorsals, així com l’espai de recuperació, fisioterapeuta i zona de carpes en l’arribada.

 

Aquest nou espai estarà reforçat pels vestidors, lavabos i dutxes, tant del Complex Aquàtic com de la zona de vestidors de davant del Pavelló Firal.

 

Molts són els avantatges que podrem gaudir en aquest nou emplaçament, rodejat de zones de pàrquing, tot reduint la distància entre l’aparcament i la línia de sortida.

 

Consulta al mapa els punts importants.

 

  • 1. Sortida i arribada de la marxa.
  • 2. Cicles Sans.
  • 3. Pàrquing gratuït.
  • 4. Auditori de Vilafranca
  • 5. Vestidors, dutxes i lavabos.
  • 6. Zona de recovery, fisioterapeuta, i carpes.
  • 7. Complex Aquàtic.
  •  8. Sortida 2022.

 

Inscripcions limitades!

11/6/2023 Reserva't la data

Recorreguts

Clàssica Penedès, una experiència que no us podeu perdre, pels seus recorreguts amables i exigents a la vegada, gaudint del paisatge de muntanya, l'encant dels seus pobles, vinyes i turons, amb les muntanyes de Montserrat de fons.

Ports

Coll de les Ventoses, l'Alt de la Llacuna, l’Alt de Font-Rubí.. seran alguns dels protagonistes en aquest itinerari per una zona vitivinícola que ens ofereix molt més del que sembla.

Nova ubicació

Enguany, millorarem l'espai i el punt de sortida i arribada, que serà des de davant del Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès.

Clàssica Penedès

Organitzada per LetsVelo i Cicles Sans

amb el suport de

Official Mapping